Down Under Locals Contest

Zaterdagavond 4 juli is er een wedstrijd om te bepalen wie de beste ‘local rider’ van Down Under is. We nodigen alle seizoenskaarthouders uit om zich op deze avond te bewijzen en een plekje te veroveren op het erepodium van ‘Local Down Under’. Een goede oefening voor de officiële wedstrijd een week erop, de Down Under Open die zondag 12 juli al plaatsvindt.

Punch-Party
Na de wedstrijd is er een heuse Down Under Punch-party. Alle seizoenskaarthouders + aanhang zijn welkom!
Er wordt gezorgd voor lekkere hapjes en genoeg punch voor iedereen.

RTL Tour Du Jour
Tevens is de cameraploeg van het RTL programma ‘Tour du Jour’ met Wilfred Genee aanwezig op het terrein om de festiviteiten rondom de opening van de Tour de France vast te leggen. Je skills kunnen dus op beeld vastgelegd worden.

Handig om te weten
Kosten (wedstrijd & Punch-party): 10 euro
Wedstrijd: 20:00 uur.
Party: 22:00 uur

Aanmelden voor de local wedstrijd en de Punch-party kan door een mail te sturen naar info@downunder.nl onder vermelding van ‘locals contest Down Under’. Vermeld ook je naam, telefoonnummer, leeftijd, geslacht en of je deel wilt nemen aan de wedstrijd. Deelname aan de wedstrijd is optioneel.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Paasbrunch
  Paasbrunch

  Paasbrunch

  1e paasdag serveert Down Under een heerlijk paasbuffet in de beachclub. Het buffet zal bestaan uit diverse warme en koude gerechten. Als het zonnetje schijnt gaan we gezellig ons overdekte terras op!

  Lees meer
 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Gaan jullie binnenkort trouwen? Laat je inspireren! Zondag 16 april doet Down Under mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route krijg je een rondleiding op onze prachtige locatie aan de Laagravense plas.

  Lees meer
 • Voorjaarsactie
  Voorjaarsactie

  Voorjaarsactie

  Onze wavesurfer is weer open en dat vieren we met een leuke voorjaarsactie! Kom jij doordeweeks bij ons wavesurfen of bodyboarden? In de periode van 27 februari tot en met 3 maart je het 3e kaartje GRATIS. Dus kom met het gezin, je vrienden of familie en maak er een gezellig dagje uit van.

  Lees meer