Down Under in Down met Johnny op SBS6

Op maandag 1 april 2019 was de derde aflevering van Down met Johnny op SBS6. Dit was niet zomaar een aflevering, want deze aflevering vond deels plaats bij Down Under! 

In het programma Down Met Johnny maakt Johnny de Mol dromen waar van mensen met het syndroom van Down, maar ook van mensen met andere syndromen. Nieuw dit seizoen is dat mensen met een beperking geen wens voor zichzelf doen, maar voor iemand anders. Hierbij regelen zij zoveel mogelijk zelf met een klein beetje hulp van Johnny.

In de uitzending van 1 april was te zien hoe Sem zijn zus Amber verrast! Sem heeft een verstandelijke beperking en Amber probeert hem zoveel mogelijk een normaal leven te geven. Deze zomer gaat Amber trouwen en heeft ze Sem als haar getuige gevraagd. Sem wil zijn zus nu graag op een speciale manier laten weten wat ze voor hem betekent. Een van de verrassingen is bodyboarden bij Down Under!

Nieuwsgierig geworden? De aflevering kan je hier terugkijken. 

Zelf bodyboarden? Klik hier voor meer informatie

Fotocredits: M. Veldhuis

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer