Down Under in Down met Johnny op SBS6

Op maandag 1 april 2019 was de derde aflevering van Down met Johnny op SBS6. Dit was niet zomaar een aflevering, want deze aflevering vond deels plaats bij Down Under! 

In het programma Down Met Johnny maakt Johnny de Mol dromen waar van mensen met het syndroom van Down, maar ook van mensen met andere syndromen. Nieuw dit seizoen is dat mensen met een beperking geen wens voor zichzelf doen, maar voor iemand anders. Hierbij regelen zij zoveel mogelijk zelf met een klein beetje hulp van Johnny.

In de uitzending van 1 april was te zien hoe Sem zijn zus Amber verrast! Sem heeft een verstandelijke beperking en Amber probeert hem zoveel mogelijk een normaal leven te geven. Deze zomer gaat Amber trouwen en heeft ze Sem als haar getuige gevraagd. Sem wil zijn zus nu graag op een speciale manier laten weten wat ze voor hem betekent. Een van de verrassingen is bodyboarden bij Down Under!

Nieuwsgierig geworden? De aflevering kan je hier terugkijken. 

Zelf bodyboarden? Klik hier voor meer informatie

Fotocredits: M. Veldhuis

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer