Down Under in Down met Johnny op SBS6

Op maandag 1 april 2019 was de derde aflevering van Down met Johnny op SBS6. Dit was niet zomaar een aflevering, want deze aflevering vond deels plaats bij Down Under! 

In het programma Down Met Johnny maakt Johnny de Mol dromen waar van mensen met het syndroom van Down, maar ook van mensen met andere syndromen. Nieuw dit seizoen is dat mensen met een beperking geen wens voor zichzelf doen, maar voor iemand anders. Hierbij regelen zij zoveel mogelijk zelf met een klein beetje hulp van Johnny.

In de uitzending van 1 april was te zien hoe Sem zijn zus Amber verrast! Sem heeft een verstandelijke beperking en Amber probeert hem zoveel mogelijk een normaal leven te geven. Deze zomer gaat Amber trouwen en heeft ze Sem als haar getuige gevraagd. Sem wil zijn zus nu graag op een speciale manier laten weten wat ze voor hem betekent. Een van de verrassingen is bodyboarden bij Down Under!

Nieuwsgierig geworden? De aflevering kan je hier terugkijken. 

Zelf bodyboarden? Klik hier voor meer informatie

Fotocredits: M. Veldhuis

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer