Het Cablepark mag weer open!

Goed nieuws: het Cablepark gaat weer open! Vanaf vrijdag 15 mei kun je met een reservering weer komen wakeboarden en waterskiën!

Heb je het ook zo gemist? Die wind door je haren, het water wat onder je door schiet en die heerlijke spanning? Wij wel hoor! We zijn daarom extra blij dat we vanaf vrijdag 15 mei de baan weer mogen laten draaien. Vanwege de maatregelen van het RIVM rond het coronavirus hebben we wel een aantal voorwaarden opgesteld, zo houden we het voor iedereen leuk én veilig. Maar dat mag de pret zeker niet drukken, want we mogen weer! Wanneer sta jij weer op de baan?

Lees hier alle informatie over het maken van een reservering en het nieuwe protocol.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer