Het Cablepark mag weer open!

Goed nieuws: het Cablepark gaat weer open! Vanaf vrijdag 15 mei kun je met een reservering weer komen wakeboarden en waterskiën!

Heb je het ook zo gemist? Die wind door je haren, het water wat onder je door schiet en die heerlijke spanning? Wij wel hoor! We zijn daarom extra blij dat we vanaf vrijdag 15 mei de baan weer mogen laten draaien. Vanwege de maatregelen van het RIVM rond het coronavirus hebben we wel een aantal voorwaarden opgesteld, zo houden we het voor iedereen leuk én veilig. Maar dat mag de pret zeker niet drukken, want we mogen weer! Wanneer sta jij weer op de baan?

Lees hier alle informatie over het maken van een reservering en het nieuwe protocol.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer