Het Cablepark mag weer open!

Goed nieuws: het Cablepark gaat weer open! Vanaf vrijdag 15 mei kun je met een reservering weer komen wakeboarden en waterskiën!

Heb je het ook zo gemist? Die wind door je haren, het water wat onder je door schiet en die heerlijke spanning? Wij wel hoor! We zijn daarom extra blij dat we vanaf vrijdag 15 mei de baan weer mogen laten draaien. Vanwege de maatregelen van het RIVM rond het coronavirus hebben we wel een aantal voorwaarden opgesteld, zo houden we het voor iedereen leuk én veilig. Maar dat mag de pret zeker niet drukken, want we mogen weer! Wanneer sta jij weer op de baan?

Lees hier alle informatie over het maken van een reservering en het nieuwe protocol.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer