Brood van vanmenno

Onze koks maken sinds kort gebruik van het brood van vanmenno! In dit 100% biologische brood zitten geen kleur- en smaakstoffen. Onze broodgerechten zijn nu dus nog lekkerder en gezonder!

Menno leerde in Parijs desembroden bakken in een houtgestookte steenoven en inmiddels bakt hij dit unieke brood op traditionele wijze in IJsselstein. Vanmenno maakt alleen gebruik van het beste Franse meel en natuurlijke producten. Dit 100% biologische brood krijgt de tijd om te rijzen, waardoor de aroma’s van de Franse tarwerassen zich volledig ontwikkelen. Het brood met vlijmscherpe korst is gemaakt zonder toevoegingen en is uniek van stuk.

Wilt u meer weten over vanmenno en het brood? Kijk op www.vanmenno.nl. Benieuwd hoe het brood van vanmenno smaakt? Kom het gauw proeven in ons restaurant! Reserveer hier uw tafel.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer