Brood van vanmenno

Onze koks maken sinds kort gebruik van het brood van vanmenno! In dit 100% biologische brood zitten geen kleur- en smaakstoffen. Onze broodgerechten zijn nu dus nog lekkerder en gezonder!

Menno leerde in Parijs desembroden bakken in een houtgestookte steenoven en inmiddels bakt hij dit unieke brood op traditionele wijze in IJsselstein. Vanmenno maakt alleen gebruik van het beste Franse meel en natuurlijke producten. Dit 100% biologische brood krijgt de tijd om te rijzen, waardoor de aroma’s van de Franse tarwerassen zich volledig ontwikkelen. Het brood met vlijmscherpe korst is gemaakt zonder toevoegingen en is uniek van stuk.

Wilt u meer weten over vanmenno en het brood? Kijk op www.vanmenno.nl. Benieuwd hoe het brood van vanmenno smaakt? Kom het gauw proeven in ons restaurant! Reserveer hier uw tafel.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer