Brood van vanmenno

Onze koks maken sinds kort gebruik van het brood van vanmenno! In dit 100% biologische brood zitten geen kleur- en smaakstoffen. Onze broodgerechten zijn nu dus nog lekkerder en gezonder!

Menno leerde in Parijs desembroden bakken in een houtgestookte steenoven en inmiddels bakt hij dit unieke brood op traditionele wijze in IJsselstein. Vanmenno maakt alleen gebruik van het beste Franse meel en natuurlijke producten. Dit 100% biologische brood krijgt de tijd om te rijzen, waardoor de aroma’s van de Franse tarwerassen zich volledig ontwikkelen. Het brood met vlijmscherpe korst is gemaakt zonder toevoegingen en is uniek van stuk.

Wilt u meer weten over vanmenno en het brood? Kijk op www.vanmenno.nl. Benieuwd hoe het brood van vanmenno smaakt? Kom het gauw proeven in ons restaurant! Reserveer hier uw tafel.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer