Brood van vanmenno

Onze koks maken sinds kort gebruik van het brood van vanmenno! In dit 100% biologische brood zitten geen kleur- en smaakstoffen. Onze broodgerechten zijn nu dus nog lekkerder en gezonder!

Menno leerde in Parijs desembroden bakken in een houtgestookte steenoven en inmiddels bakt hij dit unieke brood op traditionele wijze in IJsselstein. Vanmenno maakt alleen gebruik van het beste Franse meel en natuurlijke producten. Dit 100% biologische brood krijgt de tijd om te rijzen, waardoor de aroma’s van de Franse tarwerassen zich volledig ontwikkelen. Het brood met vlijmscherpe korst is gemaakt zonder toevoegingen en is uniek van stuk.

Wilt u meer weten over vanmenno en het brood? Kijk op www.vanmenno.nl. Benieuwd hoe het brood van vanmenno smaakt? Kom het gauw proeven in ons restaurant! Reserveer hier uw tafel.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer