Brood van vanmenno

Onze koks maken sinds kort gebruik van het brood van vanmenno! In dit 100% biologische brood zitten geen kleur- en smaakstoffen. Onze broodgerechten zijn nu dus nog lekkerder en gezonder!

Menno leerde in Parijs desembroden bakken in een houtgestookte steenoven en inmiddels bakt hij dit unieke brood op traditionele wijze in IJsselstein. Vanmenno maakt alleen gebruik van het beste Franse meel en natuurlijke producten. Dit 100% biologische brood krijgt de tijd om te rijzen, waardoor de aroma’s van de Franse tarwerassen zich volledig ontwikkelen. Het brood met vlijmscherpe korst is gemaakt zonder toevoegingen en is uniek van stuk.

Wilt u meer weten over vanmenno en het brood? Kijk op www.vanmenno.nl. Benieuwd hoe het brood van vanmenno smaakt? Kom het gauw proeven in ons restaurant! Reserveer hier uw tafel.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Opening Cablepark 2024
  Opening Cablepark 2024

  Opening Cablepark 2024

  Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

  Lees meer
 • NK Wakeboarden 2024
  NK Wakeboarden 2024

  NK Wakeboarden 2024

  Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

  Lees meer
 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer