Bodyboarden en kinderfeestjes kunnen weer!

Goed nieuws voor alle fanatieke waterratten: de indoor wavesurfer gaat weer aan! Dat betekent dat je vanaf 1 juli weer kunt bodyboarden op golven die wel 30 km/uur kunnen. Ook gaan de kinderfeestjes weer van start, dus kom je verjaardag vieren bij Down Under!

De indoor wavesurfer draait vanaf 1 juli weer op volle toeren. Alle liefhebbers van bodyboarden tot 18 jaar kunnen vanaf dat moment hun wetsuit weer aan trekken en de golfen trotseren. Bekijk alle informatie over het bodyboarden en de mogelijkheid tot reserveren.

Ook is het feest voor alle jarige jobjes en jetjes. Vanaf 1 juli kunnen er weer kinderfeestjes gevierd worden, in eerste instantie op zaterdag en zondag tussen 11.30 en 19:30 uur. Nodig je vriendjes uit voor een middag gevuld met voetgolf, tuben, disco bodyboarden of een van onze andere activiteiten! Bekijk alle informatie over de kinderfeestjes en de mogelijkheid tot reserveren.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer