Bodyboarden en kinderfeestjes kunnen weer!

Goed nieuws voor alle fanatieke waterratten: de indoor wavesurfer gaat weer aan! Dat betekent dat je vanaf 1 juli weer kunt bodyboarden op golven die wel 30 km/uur kunnen. Ook gaan de kinderfeestjes weer van start, dus kom je verjaardag vieren bij Down Under!

De indoor wavesurfer draait vanaf 1 juli weer op volle toeren. Alle liefhebbers van bodyboarden tot 18 jaar kunnen vanaf dat moment hun wetsuit weer aan trekken en de golfen trotseren. Bekijk alle informatie over het bodyboarden en de mogelijkheid tot reserveren.

Ook is het feest voor alle jarige jobjes en jetjes. Vanaf 1 juli kunnen er weer kinderfeestjes gevierd worden, in eerste instantie op zaterdag en zondag tussen 11.30 en 19:30 uur. Nodig je vriendjes uit voor een middag gevuld met voetgolf, tuben, disco bodyboarden of een van onze andere activiteiten! Bekijk alle informatie over de kinderfeestjes en de mogelijkheid tot reserveren.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer