Bodyboarden en kinderfeestjes kunnen weer!

Goed nieuws voor alle fanatieke waterratten: de indoor wavesurfer gaat weer aan! Dat betekent dat je vanaf 1 juli weer kunt bodyboarden op golven die wel 30 km/uur kunnen. Ook gaan de kinderfeestjes weer van start, dus kom je verjaardag vieren bij Down Under!

De indoor wavesurfer draait vanaf 1 juli weer op volle toeren. Alle liefhebbers van bodyboarden tot 18 jaar kunnen vanaf dat moment hun wetsuit weer aan trekken en de golfen trotseren. Bekijk alle informatie over het bodyboarden en de mogelijkheid tot reserveren.

Ook is het feest voor alle jarige jobjes en jetjes. Vanaf 1 juli kunnen er weer kinderfeestjes gevierd worden, in eerste instantie op zaterdag en zondag tussen 11.30 en 19:30 uur. Nodig je vriendjes uit voor een middag gevuld met voetgolf, tuben, disco bodyboarden of een van onze andere activiteiten! Bekijk alle informatie over de kinderfeestjes en de mogelijkheid tot reserveren.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Opening Cablepark 2024
  Opening Cablepark 2024

  Opening Cablepark 2024

  Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

  Lees meer
 • NK Wakeboarden 2024
  NK Wakeboarden 2024

  NK Wakeboarden 2024

  Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

  Lees meer
 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer