Bijna klaar voor de winter

Zo langzamerhand laten wij de zomer achter ons. Dus binnenkort beginnen wij met de ombouw van de beachclub naar het winter @ the beach concept. Want niet alleen in de zomer, maar ook in de winter is Down Under the place to be! Beleef dit najaar de warme wintersfeer van Down Under en kom gezellig bij ons binnen een hapje eten. Daarnaast is onze Wavesurfer de hele winter geopend. Je kunt dus het hele jaar door bodyboarden of wavesurfen! Gaaf hè? Reserveer nu een tafel in ons restaurant of een activiteit op onze wavesurfer!

Vanaf 1 november: Winter @ the beach!

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer