Bijna klaar voor de winter

Zo langzamerhand laten wij de zomer achter ons. Dus binnenkort beginnen wij met de ombouw van de beachclub naar het winter @ the beach concept. Want niet alleen in de zomer, maar ook in de winter is Down Under the place to be! Beleef dit najaar de warme wintersfeer van Down Under en kom gezellig bij ons binnen een hapje eten. Daarnaast is onze Wavesurfer de hele winter geopend. Je kunt dus het hele jaar door bodyboarden of wavesurfen! Gaaf hè? Reserveer nu een tafel in ons restaurant of een activiteit op onze wavesurfer!

Vanaf 1 november: Winter @ the beach!

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer