Bijna klaar voor de winter

Zo langzamerhand laten wij de zomer achter ons. Dus binnenkort beginnen wij met de ombouw van de beachclub naar het winter @ the beach concept. Want niet alleen in de zomer, maar ook in de winter is Down Under the place to be! Beleef dit najaar de warme wintersfeer van Down Under en kom gezellig bij ons binnen een hapje eten. Daarnaast is onze Wavesurfer de hele winter geopend. Je kunt dus het hele jaar door bodyboarden of wavesurfen! Gaaf hè? Reserveer nu een tafel in ons restaurant of een activiteit op onze wavesurfer!

Vanaf 1 november: Winter @ the beach!

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer