Het BBQ-pakket voor thuis

Update – 28 mei 2020: Het BBQ-pakket is wegens succes iedere dag te bestellen en af te halen!

Het is echt barbecueweer, dus heeft ons keukenteam voor jou een BBQ-pakket samengesteld. Eenvoudig online te bestellen en veilig af te halen bij Down Under. Zo hoef je thuis alleen de barbecue nog aan te steken!

In het BBQ-pakket vind je typische Down Under gerechten, bestaande uit seizoensingrediënten uit de streek. Bekijk de volledige inhoud van het pakket hier. Ook met minder mooi weer kun je genieten van dit pakket, want het is ook mogelijk om het BBQ-pakket als steengrill- of gourmetpakket te bestellen! 

Je bestelt het pakket eenvoudig online en kunt het vervolgens op de eerstvolgende donderdag, vrijdag of zaterdag ophalen bij Down Under. Natuurlijk volledig volgens de richtlijnen van het RIVM en op gepaste afstand. Zo houden we het voor iedereen veilig en kun jij met gerust hart genieten van een heerlijke maaltijd. 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer