Het BBQ-pakket voor thuis

Update – 28 mei 2020: Het BBQ-pakket is wegens succes iedere dag te bestellen en af te halen!

Het is echt barbecueweer, dus heeft ons keukenteam voor jou een BBQ-pakket samengesteld. Eenvoudig online te bestellen en veilig af te halen bij Down Under. Zo hoef je thuis alleen de barbecue nog aan te steken!

In het BBQ-pakket vind je typische Down Under gerechten, bestaande uit seizoensingrediënten uit de streek. Bekijk de volledige inhoud van het pakket hier. Ook met minder mooi weer kun je genieten van dit pakket, want het is ook mogelijk om het BBQ-pakket als steengrill- of gourmetpakket te bestellen! 

Je bestelt het pakket eenvoudig online en kunt het vervolgens op de eerstvolgende donderdag, vrijdag of zaterdag ophalen bij Down Under. Natuurlijk volledig volgens de richtlijnen van het RIVM en op gepaste afstand. Zo houden we het voor iedereen veilig en kun jij met gerust hart genieten van een heerlijke maaltijd. 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer