Het BBQ-pakket voor thuis

Update – 28 mei 2020: Het BBQ-pakket is wegens succes iedere dag te bestellen en af te halen!

Het is echt barbecueweer, dus heeft ons keukenteam voor jou een BBQ-pakket samengesteld. Eenvoudig online te bestellen en veilig af te halen bij Down Under. Zo hoef je thuis alleen de barbecue nog aan te steken!

In het BBQ-pakket vind je typische Down Under gerechten, bestaande uit seizoensingrediënten uit de streek. Bekijk de volledige inhoud van het pakket hier. Ook met minder mooi weer kun je genieten van dit pakket, want het is ook mogelijk om het BBQ-pakket als steengrill- of gourmetpakket te bestellen! 

Je bestelt het pakket eenvoudig online en kunt het vervolgens op de eerstvolgende donderdag, vrijdag of zaterdag ophalen bij Down Under. Natuurlijk volledig volgens de richtlijnen van het RIVM en op gepaste afstand. Zo houden we het voor iedereen veilig en kun jij met gerust hart genieten van een heerlijke maaltijd. 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer
 • Valentijnsdeal
  Valentijnsdeal

  Valentijnsdeal

  Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

  Lees meer
 • Down Under op EventSummit 2024
  Down Under op EventSummit 2024

  Down Under op EventSummit 2024

  Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

  Lees meer