6, 13, 20, 27 september: Kidsclub

Vanaf zondag 6 september kunnen kinderen elke zondagochtend in september meedoen aan de Kidsclub. In anderhalf uur tijd krijgen zij les van een ervaren wakeboarder.

Zondag 10.30 – 12.00 uur:

Tijdens de eerste lessen beginnen de kids met waterskiën / kneeboarden. Als dit goed gaat kunnen de kids er bijvoorbeeld voor kiezen om te gaan wakeboarden! De bedoeling is dat de kids aan het eind van de cursus zelfstandig een rondje kunnen maken en met minimale hulp kunt starten. De lessen starten voor onze reguliere openingstijden waardoor de cableway langzamer zal draaien. Zwemdiploma A is verplicht!

Tarieven Kidsclub beginners:

De kosten voor de Kidsclub beginners bedragen 100,- euro per kind en zijn inclusief het gebruik van alle materialen. De minimale deelname om een cursus door te laten gaan is 10 kinderen per cursus. Er geldt een maximaal aantal van 20 kinderen per cursus. Er vindt geen restitutie plaats bij eventuele afwezigheid + de lessen kunnen niet ingehaald worden op een andere datum.

Data Kidsclub beginners 3:
Zondag 6, 13, 20, 27 september

Aanmelden:
Opgeven voor deze cursus doe je via onze receptie: 030 – 28 777 77 of [email protected], met vermelding van de volledige naam en de geboortedatum van de deelnemer, telefoonnummer ouder(s)/verzorger(s) en vermelding van de cursus Kidsclub beginners 3 zondag. Wees er snel bij, de aantallen zijn beperkt!

Goed om te weten:
– Tijdens Kidsclub vaart er altijd een bootje om de kids op te halen wanneer zij in het water zijn gevallen.
– Regelmatig gaan de instructeurs mee het water op zodat ze de kids óp het water tips kunnen geven!
– Alle deelnemers moet in het bezit zijn van zwemdiploma A.
– De minimale deelname om een cursus door te laten gaan is 10 kinderen per cursus.
– Er vindt geen restitutie plaats bij eventuele afwezigheid.
– Bij deelname van 2 of meer kinderen uit hetzelfde gezin, geven wij 10% korting op het 2e en 3e kind.
– Down Under behoudt zich het recht voor, om programma wijziging door te voeren.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer