6, 13, 20, 27 september: Kidsclub

Vanaf zondag 6 september kunnen kinderen elke zondagochtend in september meedoen aan de Kidsclub. In anderhalf uur tijd krijgen zij les van een ervaren wakeboarder.

Zondag 10.30 – 12.00 uur:

Tijdens de eerste lessen beginnen de kids met waterskiën / kneeboarden. Als dit goed gaat kunnen de kids er bijvoorbeeld voor kiezen om te gaan wakeboarden! De bedoeling is dat de kids aan het eind van de cursus zelfstandig een rondje kunnen maken en met minimale hulp kunt starten. De lessen starten voor onze reguliere openingstijden waardoor de cableway langzamer zal draaien. Zwemdiploma A is verplicht!

Tarieven Kidsclub beginners:

De kosten voor de Kidsclub beginners bedragen 100,- euro per kind en zijn inclusief het gebruik van alle materialen. De minimale deelname om een cursus door te laten gaan is 10 kinderen per cursus. Er geldt een maximaal aantal van 20 kinderen per cursus. Er vindt geen restitutie plaats bij eventuele afwezigheid + de lessen kunnen niet ingehaald worden op een andere datum.

Data Kidsclub beginners 3:
Zondag 6, 13, 20, 27 september

Aanmelden:
Opgeven voor deze cursus doe je via onze receptie: 030 – 28 777 77 of info@downunder.nl, met vermelding van de volledige naam en de geboortedatum van de deelnemer, telefoonnummer ouder(s)/verzorger(s) en vermelding van de cursus Kidsclub beginners 3 zondag. Wees er snel bij, de aantallen zijn beperkt!

Goed om te weten:
– Tijdens Kidsclub vaart er altijd een bootje om de kids op te halen wanneer zij in het water zijn gevallen.
– Regelmatig gaan de instructeurs mee het water op zodat ze de kids óp het water tips kunnen geven!
– Alle deelnemers moet in het bezit zijn van zwemdiploma A.
– De minimale deelname om een cursus door te laten gaan is 10 kinderen per cursus.
– Er vindt geen restitutie plaats bij eventuele afwezigheid.
– Bij deelname van 2 of meer kinderen uit hetzelfde gezin, geven wij 10% korting op het 2e en 3e kind.
– Down Under behoudt zich het recht voor, om programma wijziging door te voeren.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer