Evenementen terrein Down Under

Met de unieke ligging aan de Laagravense plas, aan de snelweg en aan de rand van Utrecht, is Down Under een centrale locatie voor jouw evenement.

Het terrein van Down Under leent zich uitstekend als evenementenlocatie

Onze twee evenemententerreinen zijn zowel afzonderlijk als gecombineerd af te huren

Met de unieke ligging aan de Laagravense plassen, aan de snelweg en aan de rand van Utrecht, is Down Under een centrale locatie voor jouw evenement.

Down Under beschikt over twee evenemententerreinen; één aan de zuidplas bij het paviljoen en één aan de noordplas, direct langs de A12 bij Utrecht. De oppervlakte van het evenemententerrein aan de noordplas bedraagt 22 hectare. Het terrein is gelegen ten zuiden van de A12 bij Utrecht met een goede ontsluiting naar de A27 en A2.

Geschikt voor diverse activiteiten

Het terrein met diverse graslanden, water, verhard terrein (2 ha.) en ruime parkeerplaatsen voor 700 voertuigen is uitermate geschikt voor diverse activiteiten. Denk hierbij aan: evenementen tot 8.000 personen, markten, festivals, bijeenkomsten, productpresentaties, – maar ook viswedstrijden of rally’s.

Diverse evenementen

Afgelopen jaren zijn er al diverse evenementen georganiseerd bij Down Under zoals het festival Central Park, World of Pleasure, Studentengala’s, StreetGasm autorally en de Down Under Obstacle Run. Daarnaast helpen wij graag op facilitair en operationeel gebied, denk hierbij aan parkeerbegeleiding, catering, tentverhuur, tribunes, stroom- en watervoorzieningen, toiletwagens en meer!

De zuidplas (bij het paviljoen) is uitermate geschikt voor groepsactiviteiten, bedrijfsuitjes(business)festivals, en (sport)evenementen. De twee evenementen terreinen zijn zowel afzonderlijk als gecombineerd te huur.

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Down Under

Scheur over het water van ons cablepark

Op het cablepark van Down Under, nabij Utrecht, kun je wakeboarden, kneeboarden, waterskiën en tuben.

Past jouw evenement bij onze locatie?

Neem gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Laat jouw gegevens achter in onderstaand formulier.