EVENTS

THE GATHERING

Scroll Down Under

EVENTS

LAID-BACK STYLE

Down Under is een populaire ontmoetingsplaats voor uiteenlopende gelegenheden. Of het nu gaat om een business festival, afdelingsborrel, bedrijfsfeest of om een evenement op maat. Het kan allemaal!

KIDS CLUB

Tijdens Kids Club leren kinderen (8 t/m 14 jaar) onder begeleiding van Valerie van Pierre om het wakeboarden onder de knie te krijgen. Kids Club bestaat uit een lessenreeks van 4 zondagen voor €150 per deelnemer. Tijdens deze lessen staan de kinderen zo veel mogelijk op het water. De eerstvolgende lessenreeksen vinden plaats op: 9, 16, 23 en 30 juni / 8, 15, 22 en 29 september.

BEGINNER CLINIC

Onder begeleiding van onze locals Robert & Kate leer je voor €45 per persoon wakeboarden op onze grote kabelbaan met een stukje extra begeleiding. Deze clinic is geschikt voor (jong)volwassenen vanaf 15 jaar. Tijdens deze clinic vaart er een bootje om je op te halen als je te val komt. De clinics worden gegeven op de zaterdagochtenden in juni en september van 10:00 tot 11:30.

LADIES NIGHT

Een laagdrempelige clinic voor €50 per persoon en Ladies Only! Onder leiding van onze local Katinka Buiting ga je met likeminded ladies het water op om te leren wakeboarden. Tijdens deze clinic staat de kabelbaan iets ‘zachter’ dan normaal en vaart er een bootje om je op te halen als je ten val komt. De eerstvolgende clinic vindt plaats op 8 juni van 20:00 tot 22:00.

BEDRIJFSEVENEMENTEN

Bij Down Under organiseer je het leukste en origineelste bedrijfsuitje in Nieuwegein en omgeving. Onze locatie in Nieuwegein beschikt over een ruime keuze aan indoor en outdoor activiteiten.

VERGADEREN

Vergader in een van onze vernieuwde creative rooms: Bizzo, Sunnies of Ace. Of het nu om een laid-back stijl meeting of business event gaat: bij ons kan je terecht van 8 tot 120 personen.

OVERIGE EVENEMENTEN

Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor een kinderfeestje, schooluitje of vrijgezellenfeest. Bij Down Under organiseer je een dag vol plezier die je nooit zal vergeten. Droom jij van trouwen op het strand en aan het water? Het kan bij Down Under in het midden van het land.

TROUWEN

Bij ons kun je trouwen met de voetjes in het zand en een uitzicht over het water. Alles wordt voor jullie geregeld om elkaar het ja-woord te kunnen geven, zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten van een zorgeloze dag!

BEDRIJFSUITJES

Organiseer een bedrijfsuitje op onze toplocatie in Nieuwegein! Ga 4×4 rijden met collega’s, volg een van onze workshops, stap op de waterski’s en sluit de dag af in de beachclub outback.

VERGADEREN

Heb je een belangrijke vergadering met je bedrijf? Maak je vergadering een succes in een van onze Creative Rooms!

VOLG JOUW LAID-BACK DOWN UNDER

EVENEMENT ORGANISEREN?

Neem gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Laat jouw gegevens achter in onderstaand formulier.