EVENTS

THE GATHERING

Scroll Down Under

EVENTS

LAID-BACK STYLE

Down Under is een populaire ontmoetingsplaats voor uiteenlopende gelegenheden. Of het nu gaat om een business festival, afdelingsborrel, bedrijfsfeest of om een evenement op maat. Het kan allemaal!

BEDRIJFSEVENEMENTEN

Bij Down Under organiseer je het leukste en origineelste bedrijfsuitje in Nieuwegein en omgeving. Onze locatie in Nieuwegein beschikt over een ruime keuze aan indoor en outdoor activiteiten.

VERGADEREN

Vergader in een van onze vernieuwde creative rooms: Bizzo, Sunnies of Ace. Of het nu om een laid-back stijl meeting of business event gaat: bij ons kan je terecht van 8 tot 120 personen.

OVERIGE EVENEMENTEN

Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor een kinderfeestje, schooluitje of vrijgezellenfeest. Bij Down Under organiseer je een dag vol plezier die je nooit zal vergeten. Droom jij van trouwen op het strand en aan het water? Het kan bij Down Under in het midden van het land.

TROUWEN

Bij ons kun je trouwen met de voetjes in het zand en een uitzicht over het water. Alles wordt voor jullie geregeld om elkaar het ja-woord te kunnen geven, zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten van een zorgeloze dag!

BEDRIJFSUITJES

Organiseer een bedrijfsuitje op onze toplocatie in Nieuwegein! Volg een van onze workshops, stap op de waterski’s en sluit de dag af in onze beachclub.

VERGADEREN

Heb je een belangrijke vergadering met je bedrijf? Maak je vergadering een succes in een van onze Creative Rooms!

VOLG JOUW LAID-BACK DOWN UNDER

EVENEMENT ORGANISEREN?

Neem gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Laat jouw gegevens achter in onderstaand formulier.