Sta jij binnenkort
op het veld?

Voor een fanatiek potje beachtennis hoef je echt niet naar de kust! Bij Down Under in Utrecht speel je dit competitieve spel met je voeten in het zand en je gezicht in de zon. Nodig je vrienden, familie of collega’s uit en kijk wie de beste is!

Verslaan jullie de tegenstanders?

Bij beachtennis speel je op een veld van 16 bij 8 meter met een net op de hoogte van 1.70 meter. Down Under heeft 4 beachtennis velden, waardoor het gemakkelijk is om een toernooi of competitie op te zetten. De sport is voor iedereen makkelijk te leren en daarom een echte aanrader voor een familieuitje of als teambuildingsactiviteit. De teams van twee personen spelen met speciale ballen en rackets. Durf jij als eerste een duik in het zand te maken?

Klaar voor de start

Je hebt vast wel eens met twee houten batjes en een klein balletje op het strand getennist. Het beachtennis bij Down Under is een verbeterde versie en wordt tegenwoordig wereldwijd professioneel beoefend. Met speciale ballen en rackets heb je al heel snel een leuke rally!

Veelgestelde vragen over beach tennis

  • Is reserveren voor activiteiten verplicht?
  • Kan ik het hele jaar door beachtennissen?

    Jazeker!

  • Krijgen we van te voren instructies?

    Nee, maar dit kan wel geregeld worden als jullie dit willen. Laat bij je reservering weten dat je hier interesse in hebt.

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

BeachtennisBeachtennis

Beachtennis

Durf jij als eerste een duik in het zand te maken?

Plan jouw beachtennis match

Wil je een balletje slaan met vrienden of wil je een heus toernooi organiseren voor jouw bedrijf? Maak jouw reservering hieronder.