WELCOME TO OUR LAID-BACK PARADISE

Scroll Down Under

DINING

OUR TASTY FOOD

Welkom in de wereld die Down Under heet. Aan het water van de Laagravense plas kom je samen om te sporten, te relaxen, voor onze ‘tasty dishes’ en vooral om het leven te vieren. In Down Under laat je de boel even voor wat het is en
geniet je van het nu.

EEN NIEUW SHARED DINING MENU

Het vernieuwde Down Under serveert feel-good-gerechten met een beachy twist die past bij onze laid-back vibe. Ons menu gaat met de seizoenen mee en onze gerechten bestaan uit yummie dishes, bereid met eerlijke en altijd verse ingrediënten. Eten bij Down Under is een feest voor het oog en voor de maag.

LOUNGING

OUR LAID-BACK BEACH

Voor een heerlijk strandbad hoef je niet naar de kust te rijden, op het strand van Down Under, nabij Utrecht, is het heerlijk vertoeven! Wil je weten of het strand open is? Bekijk dan onze webcam (groene vlag is open, rode vlag is dicht).

OVER ONS STRANDBAD
  • Dagkaart: € 3,50 voor kids (t/m 5 jaar) en € 5,50 voor volwassenen, te koop bij de entree (alleen pin)
  • Strandbedden en parasols zijn te huur voor € 7,50 per stuk
  • Het strand is elke dag geopend (mits zonnig weer) en de vlag op groen hangt.
  • Toiletten aanwezig

SPORTS

ONTDEK ALLE ACTIVITEITEN

In de zomer scheur je met je wakeboard of waterski’s over de Laagravense plas, ’s winters oefenen je je tricks op de Indoor Wavesurfer. Het hele jaar door vind je de leukste watersportactiviteiten bij Down Under!

WATERACTIVITEITEN

Bij Down Under kan je wakeboarden, kneeboarden, indoor surfen, waterskiën en bodyboarden. Voor iedereen die graag wil leren wakeboarden bieden wij nu een wakeboardles voor beginners aan. Tijdens deze les ga je een uur met minimaal twee personen en een privé-instructeur intensief aan de slag.

LANDACTIVITEITEN

Naast wateractiviteiten kan je bij ons ook terecht voor sportieve landactiviteiten zoals voetgolf tot uitdagende sporten en andere challenges. Er is ieder seizoen iets te doen bij Down Under!

BEACHVOLLEYBAL

Of je nu met je voeten in het zand of op het gras wilt staan, bij Down Under speel je beachvolleybal op een professioneel veld. Wie scoort het eerste punt?

WAKEBOARDEN

Bij deze populaire sport sta je met beide benen op je wakeboard en bereik je snelheden van wel 30 km/uur! Op ons cablepark in Nieuwegein kun je wakeboarden op de grote en kleine baan (2.0).

INDOOR SURFEN

De wavesurfer is één van de twee in Nederland! Er zijn maar weinig plekken waar je kunt indoor surfen. Indoor surfen, ook wel flowboarden genoemd, is een unieke waterattractie voor jong en oud, beginners en pro’s!

EVENTS

LAID-BACK STYLE

Down Under is een populaire ontmoetingsplaats voor uiteenlopende gelegenheden. Of het nu gaat om een business festival, afdelingsborrel, bedrijfsfeest of om een evenement op maat. Het kan allemaal!

BEDRIJFSEVENEMENTEN

Bij Down Under organiseer je het leukste en origineelste bedrijfsuitje in Nieuwegein en omgeving. Onze locatie in Nieuwegein beschikt over een ruime keuze aan indoor en outdoor activiteiten.

VERGADER IN ONZE CREATIVE ROOMS

Vergader in een van onze vernieuwde creative rooms: Bizzo, Sunnies of Ace. Of het nu om een laid-back stijl meeting of business event gaat: bij ons kan je terecht met 8 tot 120 personen.

OVERIGE EVENEMENTEN

Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor een kinderfeestje, schooluitje of vrijgezellenfeest. Bij Down Under organiseer je een dag vol plezier die je nooit zal vergeten. Droom jij van trouwen op het strand en aan het water? Het kan bij Down Under in het midden van het land.

BE PART OF OUR COMMUNITY